40 felett angolul

40 felett angolul

Elmúlt már 40? Kezdjen bele bátran az angol nyelvbe

Nem csak a 20 éveseké a világ

Tanulni bárki tud – bármilyen korban. Nem csak a fiatalok tanulhatnak. Az lehet, hogy úgy érezzük, nekik könnyű, mert frissebb a gondolkodásuk. De a a Hello London Studio módszerével bármelyik korban könnyen elsajátítható a nyelv.

Lépésről lépésre

Angol tanfolyamain egységes logika mentén lettek felépítve. Mivel lépésről lépésre haladunk a tananyagban – ezért könnyen követhető és érthető mindenki számára.

Kommunikációs gyakorlatok

Az órákon rengeteg kommunikációs gyakorlat segít az angol nyelv használatának elsajátításában. Ez amellett, hogy sikerélményt ad élvezetessé és változatossá teszi az órákat.

Ismétlés a tudás anyja

Angol tanfolyamainkon alapos, gyakorlati tudást adunk. A gondosan összeválogatott gyakorlati feladatoknak köszönhetően tanulóink a tanfolyamon megszerzett készségszintű angol tudást a gyakorlatba átültetve egyből tudják alkalmazni.

Költség és időhatékony angol oktatás 40 év felettiek számára is

Számtalan esetben találkozunk azzal, hogy a 40 év felettiek pályamódosításra adják a fejüket – vagy új dolgokba akarnak kezdeni – amihez szükséges a továbbképzésük.

Sokan ekkor szembesülnek azzal, hogy az angol nyelv alapvető, kötelező tudása elengedhetetlen a számukra is.

De ugyanakkor ott van a következő 2 tényező:  egyrészt még érzi magában az erőt, hogy még nem öreg ahhoz, hogy nekiálljon tanulni – és elsajátítson egy olyan készséget, ami elengedhetetlen a mai világban. Másrészről pedig ott van benne  a félelem,  hogy a mai fiataloknak már sokkal könnyebb.

 

A mi tapasztalataink azok, hogy a 40 en túli tanulóink félelmeit  sikerélmények és újabb motiváltságokkal  lendületté tudjuk fordítani az angol tanulás során.

Éppen ezért nagyon is javasoljuk 40 feletti emberek számára – nemtől, kortól és végzettségtől függetlenül, hogy nagyon is érdemes és nem késő elkezdeni angolul tanulni, ha még nem tudnak.

Várjuk szerettel tanfolyamainkon – vegye fel a kapcsolatot az oldalon található elérhetőségein- hogy belátható időn belül hatékonyan eredményeket érjen el az angol nyelvben.

TAPASZTALAT

“AZ ANGOL ÉRTHETŐBB SZÁMOMRA, ÉS A TUDÁS IS NÉHÁNY ÓRA UTÁN NAGYOBB MINT MÁSKOR FÉL ÉV ALATT”

Korábban a megtanult dolgok nem voltak leülepedve, nem voltak alaposak, amelyekre épül az egész , ezt most újra építjük.
Az órai közös munka dokumentálva van, vizuálisan kiemelve a magyarázatokkal, melyre bármikor vissza tudok térni. Így az angol érthetőbb számomra, és a tudás is néhány óra után nagyobb mint máskor fél év alatt.
Jó szívvel , bátran ajánlom mindenkinek, aki egy alapos, türelmes , magas szintű nyelvtanárt/tanfolyamot keres!

Dávid Tibor
40 felett angolul

✅ a tanfolyam anyagát gyakorlati szempontok szerint állítottuk össze – így minden feladatot készségszintig gyakorolunk

✅  a tanfolyamon a nyelvtani részeket  nagyon egyszerűen és logikusan magyarázzuk el

✅ segítünk a szótanulásban – nem kell magolni

✅ többszörös újrakezdőknek is tudunk segíteni

✅ az órák pozitív hangulata mellett nagy hangsúlyt fektetünk az eredményes tanulásra

✅ megtanítjuk a helyes kommunikációt írásban és szóban egyaránt – az angol nyelv magabiztos használatát

40 felett angolul
Ne hezitáljon tovább, tegye meg a megfelelő lépést! Még nem késő.
Jelentkezzen tanfolyamainkra!