Írj nekünk

Kapcsolat

Igyekszünk mind előbb válaszolni a leveledre.

Köszönjük, hogy felveszed velünk a kapcsolatot. Reméljük, hamarosan üdvözölhetünk tanfolyamaink egyikén.

Cím

945 01 Komarno, Budovatelska 37

Telefon

+421950745375

Email

hello@hello-london-studio.com

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Minden tanfolyamon adunk fel házi feladatot, és készülni kell az órákra.
Ezek megcsinálható feladatok, ugyanis a tanórákon minden dolgot megértünk, begyakorolunk rutinná, amit otthoni gyakorlással egészítünk ki.

Amennyiben a jelentkező tanult már angolul, akkor szintfelmérőt kell kitöltenie.

2 fajta szintfelmérőnk van- egy kezdőbb és egy haladóbb, hogy pontosan megállapíthassuk a tudás szintjét.

A szintfelmérők mindkét esetben az aktív tudást mérik, hogy mennyire tudod használni a nyelvet – szemben a passzív tudással, vagyis mit értünk meg.

Nem, mi nem vagyunk nyelvvizsga központ, fő feladatunk az angol nyelv magas szintű használatának átadása rövid időn belül.

Viszont azon tanítványaink akik szeretnének nyelvvizsgát is tenni, azok részére tudunk támogatást és tanácsot nyújtani, hogy hova érdemes elmenni, melyik nyelvvizsga központnak mi az előnye, hártánya.

Ha valami közbe jön, és mégsem tudsz eljönni a leegyeztetett időpontban, akkor a lehetőségekhez mérten megpróbálok olyan időpontot találni, amikor be tudjuk pótolni az órát, hogy tudjuk tartani a felkészülés ütemét.
Előfordulhat tehát, hogy a megbeszélt órára mégsem tudsz eljönni, soron következő órádat következmények nélkül lemondhatod legkésőbb 24h-val az óra kezdete előtt.
Ennél későbbi lemondás azonban megtartott órának minősül, így annak teljes ellenértékét is utald át a legközelebbi alkalommal.
Vagyis ha például kedden 4 órakor kezdődne az óra, akkor hétfőn 3: 59-ig ha lemondod, elfogadom, ha 4: 01-kor küldöd az sms-t / hívsz – akkor az óra megtartottnak minősül, ekkor a lemondást/ áttevést már nem tudom elfogadni.
A lemondásnál figyelj, hogy egyértelmű legyen – az, hogy “ez a hét zavaros”, stb. nem elfogadható lemondás – ebből nekem nem derül ki, hogy most tudsz-e jönni vagy sem. Sorozatos lemondás és rendszeres nem időben való változtatás esetén nem tudom vállalni a további oktatást.
Ha egy ideig nem tudsz jönni, akkor szünetet tudunk tartani arra az időszakra, mert oda tudom adni helyette az időpontot annak, akinek szüksége lenne az órára.
A lemondás történhet sms-ben, e-mailben(hello@hello-london-studio.com) vagy telefonon.
A hallgató késése esetén a nyelvtanár nem kötelezhető arra, hogy a megállapodottnál hosszabb ideig tartsa az órát.
Késés, illetve a helyszínen kért rövidített óra esetén a nyelvtanárt az eredetileg megállapított díj illeti meg.
A nyelvtanár késése esetén a tanár a hallgatónak hosszabb órát tart vagy az alkalommal, vagy legközelebb pótolja be megbeszélés alapján.

A fizetés alkalmanként történik, az óra előtt vagy legkésőbb az óra végén. Ha szeretnéd, hónap elején előre – egy összegben is kifizetheted az órákat, ekkor vezetjük, mennyit jártál le. 
Amennyiben online utalsz, akkor az óra előtt 1-2 nappal tedd meg, hogy az óra kezdetéig megérkezzen a pénz a nyelviskola bankszámlájára.
Az óradíj tartalmazza az összes személyedre és igényedre szabott tananyag összeállítását is.
Amennyiben kedvezményes csomagot szeretnél igénybe venni – csak előre kifizetett órákra vonatkozik a kedvezmény. Ha a csomag kifizetése / átutalása előtt is veszel részt órákon, azok teljes áron számítódnak. A kedvezményes csomagokat 3 hónapon belül kell lejárni.

Ha az órát utólag fizeted, 2euro késedelmi díjat is tedd hozzá.

A nyelvtanfolyam a mi hibánkból történő meghiúsulása esetén a befizetett teljes összeget visszatérítjük.

Tapasztalat

Nagyon elégedett vagyok a képzéssel.

 Nagy hiányosságaim voltak a beszédértés és kommunikációs képesség terén. Ami nagyon tetszett az órákban, hogy az oktató egyáltalán nem húzta az időt, szinte pár perc alatt felmérte a tudásom és ahhoz mérten haladtunk. A képzést jánlom mindazoknak, akiknek nehezen megy a beszéd, nem mernek megszólalni, helytelenül beszélnek és rövid időn belül gyorsan szeretnének megtanulni jól és nyelvtani hiba nélkül beszélni. Jó tanulást mindenkinek: Safi””

Safi