Tanulóink véleménye

Vélemények

Már megszámolni sem tudom, hogy mennyi nyelvtanfolyamot kezdtem el és ebből mennyit nem fejeztem be.

Ezek pénzügyi szempontból nem voltak túl jó beruházások. Az élet úgy hozta, hogy előrébb kellett lépni és komolyan megtanulni angolul. De nemcsak úgy, hogy elméletben tudok angolul, hanem úgy, hogy használom is. Ekkor került képbe ez a képzés. Megírtam a beugró felmérőt, ami szerintem csapnivaló lett. És elkezdtük az alapoktól. Nyelvtan, szabályok, majd megint nyelvtan és szabályok, és ha ez még nem lett volna elég, akkor még mindig nyelvtan és szabályok. Irdatlan sok házi feladattal kiegészítve. Logikus gondolkodásomból kifolyólag nekem nagyon sokat segített, hogy mindenben rávezetett az adott szabály működési logikájára. Nem volt rajtam nyomás, hogy nyelvvizsgázzak, ezért húztam-halasztottam és közben a megszerzett tudás ülepedett és érett. Az oktató nyomására jelentkeztem vizsgára, ami így utólag nagyon könnyű volt. Nem is értem, hogy miért nem mentem el hamarabb. Azoknak ajánlom, akiknek a nyelvtudás megszerzése a cél akár vizsgával akár nélküle. Ha hajlandóak az órákon kívül is energiát áldozni a tanulásra, akkor látványos lesz a fejlődés.”

Sz. Csaba

Általános angol

Még több vélemény

“Mikor a tanfolyamra kerültem, akkor bizonytalan volt a nyelvtudásom. Az összeszedett és nagyon kellemes hangulatban telt órák viszont jelentősen hozzájárultak gyors fejlődésemhez. Jelenleg külföldön tanulok és nem ijedek meg, ha idegen nyelven szólnak hozzám! 🙂 Köszönöm, hogy segítettél abban, hogy ezt elérjem!”
Balázs Andrea
“A módszer abszolút jó, mert még én is megtanultam angolul társalogni, mondhatni. Elsősorban ilyen téren fejlődtem, szóval hatalmas segítség volt az a pár hónap.”
Fényes Dániel
Szia ! Ma jelentek meg a nyelvvizsgaeredmények az ITK oldalán, és jó hírem van: megvan mindkettő(szóbeli és írásbeli)! 🙂 Épp ezért ezúton is köszönet a 3 hónapos „dresszúráért” – a végén már majdnem „kinyúltam”, de megérte! Ha előre tudom, hogy ekkora falat lesz a középfok, lehet, hogy bele se kezdek… szerencsére nem tudtam! ;-))) Még 1x köszi!
Molnár Gábor
“Sokat hallottam, hogy milyen jól tanítanak angolt. Kipróbáltam. A hír igaz. Megértem, amit tanítanak, ha mégsem, újra elmagyarázzák. Türelmesek, és haladunk az anyaggal. Amit itt három hét alatt tanultam, az több, mint az iskolában 3 év alatt. És a legfontosabb, hogy érdekessé tették az angol nyelvet, amit “végre” magam miatt tanulok. Ráébresztett, hogy nem bonyolult nyelv az angol, és sokat viccelnek az órán, ami miatt még jobban szeretek ide járni.”
Gál Laci
” Szerettem ide járni, mert jó légkör volt az órán. Nagyon tetszett a felkészültség és a sok érdekesség a nyelvvel kapcsolatban, amik színessé tették az órákat. Fontos volt a sikerem, mindig biztatottak, de megértették a nehézségeimet is. Nem tudtam angolul és nem is szerettem, most pedig magabiztos nyelvtudással Angliába készülök.”
Szabó Anita
“Szerettem volna Angliában dolgozni, ezért elkezdtem az interneten és barátaim köréből tanárt keresni. A barátom ajánlotta Hello London Studiot, aki akkor már pár hete az órákra járt. Ez volt az első olyan hely, ahol a nyelvtani magyarázatok teljesen világosak és érthetőek volt számomra. Mivel én dolgozni szerettem volna nem pedig nyelvvizsgázni, így azokat a nyelvtani részeket tanította meg amiket a való életben használnak, nem pedig a kemény nyelvtani részt amit csak a nyelvvizsgákon kérnek. Nagyon is különbözik a kettő egymástól. Emlékszem hogy volt jó pár kifejezés aminél megjegyezték hogy ezt külföldön így használják, vizsgákon pedig máshogy. Ez igen hasznos volt. És valóban így van, mert most már tapasztalom, mivel két éve élek Londonban. Az első hónap után találtam magamnak munkát, alig négy hónapos angol tanulás után. Elég volt arra hogy az első angol interjún az életemben megfeleljek. Ráadásul egy valódi angollal, amit megjegyzek hogy néha nem egyszerű megérteni. Mindig arra biztatottak, hogy ne gondoljam magamról hogy buta vagyok, igenis képes vagyok a helyes válaszra, képes vagyok rá hogy megtanuljam. Azt hiszem hogy a tudatalatti hatalmát használta, mégpedig nagyon is jól. Utólag is köszönet. Csak ajánlani tudom.”
Gál Tünde
“Szeretném megköszönni a rengeteg erőfeszitést és kitartást ami hozzám kellett, és meg kell mondjam, hogy sokkal többet tanultam ez alatt az idő alatt mint eddig életemben. Nagyon köszönöm még egyszer a sok-sok segítséget.”
Gábor
Köszönöm a felkészítést! Ilyen sem volt még, hogy elsőre átmentem volna egy nyelvvizsgán. Merőben új érzés…
I. Melinda
Jogász
“Itt az angol érthetőbb számomra, és a tudás is néhány óra után nagyobb mint máskor fél év alatt. Jó szívvel , bátran ajánlom mindenkinek, aki egy alapos, türelmes , magas szintű nyelvoktatást keres! “
D. Tibor
“A Hello London Studioval tanulni az angolt egészen más volt mint azelőtt bárkivel. Azzal kezdtük, hogy felmértük az addigi tudásom, amiből kiderült, hogy hiányos, és gyakran hibás. A cél a középfokú nyelvvizsga volt, az időpont pedig adott volt, mert a diplomához szükségem volt rá. A felkészüléshez 7 hét állt rendelkezésünkre. Az oktató azt mondta fel tud készíteni, méghozzá az Origó nyelvvizsgára, de ehhez tényleg dolgoznom kell. Bár lehetetlennek tűnt, bele vágtam, valamiért rögtön bíztam benne. Ezt később a tapasztalataim igazolták is. Egészen másként, sokkal gyakorlatiasabban magyarázta el a nyelvtant, mint mások. Mindent érthetően magyarázott, és egészen addig, amíg valóban megértettem. Éreztem, hogy az én stílusomra alakítja a magyarázatát is. Az órái nagyon színesek voltak, sosem unatkoztam, mindig volt egy új és izgalmas feladat. A folytonos fordítások, és a szótanulás először nehézkesnek tűnt, de mikor már szinte gondolkodás nélkül tudtam fordítani és mondatokat alkotni, hajtott a pozitív élmény. Mindig jó kedvvel mentem az órákra, baráti hangulat fogadott. Azelőtt nagy problémám volt az angol nyelv, csupán hallás utáni értésével. Addig addig gyakoroltuk, az oktató instrukciókat adott, segített feloldani a hallott szöveg megértésével szemben kialakult feszültségem. A héten 4szer volt óránk, és annyi házit adott, hogy a nap többi részét is tanulással töltöttem, természetesen az óránként kötelező 15perc pihenőt betartva. Tanulási módszereimet is megreformálta. Majd 7 hét után a vizsgára is teljesen felkészülten engedett el. A vizsgákon nem izgultam, tudtam mi a dolgom, és szép nyugodtan azt is tettem. Így sikeres középfokú nyelvvizsgát tettem. Összességében a módszert nagyon hatékonynak tartom. Még egyszer köszönöm!”
Tóth Angelika
Az államvizsgát követően két évig húztam a nyelvvizsga megszerzését, azt hiszem, hogy túl nagy falatnak ígérkezett a dolog. Kötetlen munkaidőben dolgozom, tehát olyan túl sok szabadidőm sem volt, amibe elfért volna még egy ekkora feladat. Október elején rászántam magam és felkerestem a húgom (lásd előző tapasztalat) által ajánlott legjobb angol oktatást. Úgy gondoltam nem lehet ez olyan nagy kunszt, végül is nagyjából megértettem, ha hozzám angolul beszéltek, meg céges ügyekben is írtam néha egy-egy egyszerűbb levelet. Jött a szintfelmérő, ami számomra csúfos kudarc volt, rá kellett ébrednem, hogy gyakorlatilag nem tudok semmit. Heti háromszor találkoztunk egy órára, ami szerintem pont ideális, ha az ember munkába jár és intenzíven szeretne nyelvet tanulni. Hallottam, hogy sok házi feladatot szoktak adni, valamint számon is kérik, és ez így is van. De pont ez a jó. Ettől lesz az enyém. Volt pár házi, amit sok-sok órán keresztül nem bírtam megcsinálni időhiány miatt és az oktató még hetekkel utána is emlékeztél arra, hogy van elmaradásom. Az órák mindig pontosan kezdődtek és nagyon korrekt volt az egész. Tényleg azt éreztem, ez arról szól, hogy minél hamarabb olyan biztos tudást szerezzek, ami maradandó. Bő fél év alatt jutottam el odáig, hogy a középfokú nyelvvizsgát magabiztosan, elsőre teljesítettem. Még egyszer szeretném megköszönni odaadó munkát.
Tóth András
“Itt az angol érthetőbb számomra, és a tudás is néhány óra után nagyobb mint máskor fél év alatt. Jó szívvel , bátran ajánlom mindenkinek, aki egy alapos, türelmes , magas szintű nyelvoktatást keres! “
D. Tibor
Köszönöm a felkészítést! Ilyen sem volt még, hogy elsőre átmentem volna egy nyelvvizsgán. Merőben új érzés…
I. Melinda
Jogász
Hihetetlennek tartottam azt, hogy valaki 4 hónap alatt eljuttat egy olyan szintre ahol a nyelvtannal nincs problémám és csak a szavak szaporítását kellene megoldani. A webodalon írtaknak teljesen megfelel minden állítás, türelmes és érthetően magyaráz az oktató. Hiába mondom akár azt, hogy értem – azonnal leteszteli, és mondatok sokaságával kell bizonyítanom az állításom. A rengetek házi feladatot nem nagyon preferáltam, de miközben csináltam őket egyre könnyebben és gyorsabban jutottam túl rajtuk.

Még a házi feladatok felépítése is úgy van kitalálva, hogy az az érthetőséget és a memorizálást támogassa. Olyan dolgokat magyarázott el játszva és érthetően (úgy, hogy sikeresen alkalmazni is tudom és értem/tudom, amit csinálok), melyeket soha nem értettem vagy rettegtem a használatuktól. Mint kiderült, azért, mert rosszul tanították és nem értettem az összefüggéseket.
Egy szó, mint száz, a kurzus érthető magyarázattal és használható, korrekt valamint biztos lábakon álló angoltudással ajándékoz meg, ha konzekvensen készülünk minden órára. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
ifj. Varga István
garri.hu
"A sógorom járt Önhöz. Pár hónapja még semmit nem beszélt angolul, most pedig folyékonyan beszél. Van-e szabad kapacitása a titkárnőmre?"
nyomdaker.hu
"Most már meg tudom érteni a videókat a youtubon. Egy egészen új világ tárult ki előttem."
J. Gábor
2011 nyarán kezdtem el tanulni. Igazából semmi kedvem nem volt a nyaramat angolozással tölteni.
A nyelvtanárnak azonban mégis sikerült elérnie, hogy összeszedjem magam és igyekezzek megfelelni. Mindezt pedig a lehető legnagyobb nyugalommal.
Ha fáradt voltam, ha feledékeny vagy figyelmetlen, ő fáradhatatlanul újra és újra elmagyarázott nekem mindent.

Kevés olyan embert ismerek, aki ennyire türelmes lenne. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy igazán megbízható nyelvtanárt keres! Ha feladatlapok és gyakorlások hosszú sorába is telt, végre valakinek sikerült megértetnie velem az összes igeidőt és nyelvtani szerkezetet, mostanra pedig biztonsággal tudom őket alkalmazni. 
Hála a módszernek, nem csak angolórán villoghatok a tudásommal, de a külföldiekkel is a legszebb szóvirágokban beszélhetek. És persze a C1-es (Cambridge felsőfok) nyelvvizsga sem egy utolsó szempont:) Nagyon-nagyon köszönöm :)))
Dóri
Nyereségem a szuper intenzív tanfolyamomból. Az iskola oktatasi módszere egyszerűen nagyszerű! Már az általános iskolában találkoztam az Angol nyelv oktatásával aztán a közép iskolában, de nem jutottam tovább az egyszerű és folyamatos jelen megértésénél. Aztán megpróbálkoztam egyedül a megmaradt tankönyvek alapján megérteni a nyelvtant és vettem még másikat is, hogy talán majd az segít. De az eredmény ugyan az lett, továbbra sem értettem és nem tudtam használni. Most a tanfolyam mindent a helyére rakott nálam, most úgy érzem, „van logika” az Angol nyelvtanban. Vagyis rájöttem, hogy én is képes vagyok megérteni és még használni is. Ami számomra a legnagyszerűbb volt az az, hogy tényleg személyre szabott oktatást kaptam. Egy kicsit is bizonytalanabbnak néztem ki – gondolom – az oktató rögtön rákérdezett, hogy „min maradt a figyelmed”?
Szóval mindig megtalálta a problémámat még mielőtt én felismerhettem volna. Nagyon köszönöm ezt a figyelmet és türelmet, amit az egész tanfolyamom alatt kaptam tőle. Mindenkinek tiszta szívemből tudom ajánlani, hogy ha úgy érzi, hogy „Ő az egyetlen a földön, aki soha nem fog tudni Angolul” az dobja ki ezt az elképzelését és tanuljon angolul a Hello London Studioban!
Anita Horváth
"Meg kell mondjam, jobban megtanultam angolul, mint azt szerettem volna, amikor ide jöttem. Köszönöm.
Gusztáv
"Az intenzív képzés után néhány évvel elővettem az anyagot ismételni- de rá kellett jönnöm, hogy emlékszem a tanultakra- valahogy beépültek a tanultak."
Molnár Gábor
“Angliába költöztem, és ez idő alatt kezdtem rájönni, hogy az a 10 évvel ezelőtti nyelvtudás már nem elég, ha egyedül is akarok érvényesülni. Ezután kezdtem intenzív angol nyelvtanulásomat. Én már életem során tanultam egy pár nyelvtanárnál, de őszintén, ehhez hasonlóval még soha nem találkoztam. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy időközönként hajlamos vagyok elkeseredni és feladni a dolgokat, mert azt hiszem, nem vagyok rá képes, pedig igen, csak néha napján elvesztem a hitem, mikor túl nagy a tét. Hello London Studio nemcsak hogy ebből a szakaszból kirángatott, hanem nagy lelkesedésével, pozitív hozzáállásával és sikerorientált oktatási módszernek köszönhetően 4 hónap alatt letettem Budapesten a Rigó utcában a középfokú nyelvvizsgát. A tanfolyamon folyamatosan elismerik a tanítványt, ezzel arra sarkalva őt, hogy meg jobbat hozzon ki magából, és ami a legfontosabb, értelmezve tanítanak – vagyis ha nem értek valamit, elmagyarázzák akár többször is, hogy ne maradjon a tudásomban úgynevezett hézag, mert azt vallják, ha nem értünk meg valamit rendesen, akkor nem is tudjuk elsajátítani – és ezt megtapasztalva már én is így gondolom. Amikor fiatalabb voltam, azt hittem- mert a tanáraim azt mondtak- hogy minden nyelvet pár évig kell tanulni, hogy eljussak a középfokú szintig, de most már tudom, hogy ilyen kitűnő módszer segítségével, pár hónap alatt is lehetséges. A Hello-London-Studio képzése által gyári munkásból éttermi felszolgáló lett belőlem. Ami Magyarországon nem egy nagy szó, de ha itt vagy külföldön és nem beszéled a nyelvet, még ilyen helyre sem kerülhetsz be, hiába van akár több diplomád is, melyet a saját országodban szereztél. Két dolog kell hozzá: elég elszántság, hogy meg tudod csinálni, és egy olyan jó módszer, mint a Hello London Studionak van.”
Pap Reni
Angolt iskolában nem igazán tanultam, csak tanfolyamokon és saját magam által sajátítottam el, viszont a diplomámhoz elengedhetetlen a nyelvvizsgám megléte. Sajnos szakmai nyelvvizsgát kell letennem, amit már többször meg is próbáltam de sajnos az írásbeli része eddig még nem sikerült. Végső elkeseredésemben egy kedves barátom sikeres nyelvvizsgája után ajánlotta a tanfolyamot és rögtön időpontot is kértem! Az első óra igazi meglepetés volt, soha még ilyen színvonalon nem tanultam még angolt, hiába jártam drága nyelviskolában ! Minden egyes óra után rá kellett jönnöm, hogy mennyi mindent nem tudok még , valamint a nyelvtani rejtélyeket nem is olyan nehéz megoldani. Közben már készülünk a Kitexes nyelvvizsgámra is , eddig rettegtem a vizsgától, valamint mindig nehezen álltam neki a feladatokat megoldani, az oktató megszeretette velem a feladatokat és megmutatta a helyes irányt azok megoldásához! Úgy érzem, hogy jó kezekben vagyok, az oktató mindig észreveszi a hiányosságokat és segít azokat kijavítani, irányt mutat, házi feladatokat ad és komolyan veszi azok elkészítését, megbeszélünk mindent és addig magyaráz ameddig nem értem! Ha ilyen képzettségű angol tanárok lennének az iskolákban minden fiatal perfecten tudna angolul beszélni. Nagyon szépen köszönöm a segítségét!
Krisztina

Kapcsolat

Igyekszünk mind előbb válaszolni a leveledre.

Köszönjük, hogy felveszed velünk a kapcsolatot. Reméljük, hamarosan üdvözölhetünk tanfolyamaink egyikén.